Zeven Te Boveldt Garanties

1 - Uitgebreid assortiment

Te Boveldt Meubelmakerij heeft een grote keuze in het aanbod van meubels. Dit geldt voor bijvoorbeeld tafels, kasten, (tv)dressoirs, stoelen, banken, badkamermeubels en keukens. Dit gemaakt van materialen als massief hout, houtfineer, HPL, mdf, staal en RVS. Aangezien wij alles zelf maken gebeurt het niet vaak dat wij een meubel niet kunnen leveren.

2 - Deskundig advies door ervaren vakmensen

Onze medewerkers zijn klantgericht. Wij zijn allemaal enthousiaste meubelmakers met hart voor het product. Of het nu gaat om meubel spuiten, -ontwerpen of bijvoorbeeld -montage, elke medewerker in onze meubelmakerij heeft zijn eigen specialiteit. Wij beantwoorden graag uw vragen en wij zorgen voor maatwerk. U kunt met ons praten over ons assortiment en dienstverlening maar ook voor het vrijblijvend inwinnen van advies.

3 - Professioneel ontwerp van uw meubel

U krijgt vrijblijvend een professioneel ontwerp van uw meubel op maat. Dit gebeurt met speciale software die een 3-d weergave maakt. Uw meubel wordt op ware grootte geprojecteerd en u kunt het van alle kanten bekijken. Alle details zijn duidelijk en niets wordt aan het toeval overgelaten.

4 - Scherpe prijsstelling door eigen werkplaats

Wij kopen onze materialen groot in en kunnen zo goede kortingen bedingen bij onze leveranciers. Wij zijn met ons vijftien jarig bestaan een langdurige en betrouwbare afnemer en dat wordt beloond. Die hoge kortingen geven wij door aan u als klant. Tevens omdat wij de meubels zelf maken en u dus rechtstreeks koopt bij de meubelmakerij, heeft u niet te maken met prijsverhogende tussenhandel. Het is kosteloos en vrijblijvend om een offerte aan te vragen van uw meubel op maat.

5 - Maximale flexibiliteit in service

Ons doel is dat u tevreden bent in de meubelmakerij èn dat u tevreden bent wanneer het meubel bij u thuis staat. Hierom laten wij u tussendoor in onze werkplaats kijken, als het meubel onbehandeld klaar staat. U kunt dan komen kijken voordat uw meubel de spuiterij in gaat. Dit is het moment om de afwerking/kleur en de laatste details zoals bijvoorbeeld uitsparingen voor kabels en de positie van handgrepen te kiezen.

6 - Garantie op uw meubel

Aangezien wij het gehele productie proces van ontwerp, fabricage, spuiterij en logistiek in eigen beheer hebben, gebeurt het niet vaak dat er wat is met een meubel. Mocht er toch iets voorvallen dan is dit eigenlijk altijd op te lossen. Wij zijn een team van meubelmakers en -ontwerpers en kunnen daarom altijd een passende oplossing bieden. Formeel geven wij 12 maanden garantie, maar in goed overleg is er veel meer mogelijk.

7 - Showroom

U kunt vrijblijvend de vele voorbeelden bekijken in de showroom van ruim 700m2. Wij zijn dus meer dan een meubelmakerij. Het is immers fijn dat u vooraf een goed beeld hebt van de kwaliteit, materialen en mogelijkheden. Het is niet ongewoon dat wij u ook een blik laten werpen in de meubelmakerij en spuiterij, zodat wij u kunnen laten zien hoe wij op een ambachtelijke manier uw meubels vervaardigen.

Commercial

Gemaakt in gelderland