Badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel wordt op maat gemaakt aan de hand van uw eigen ontwerp of een van onze ontwerpen. Heeft u een creatief idee over de inrichting van uw badkamer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste badkamermeubel.

 

Laat een badkamermeubel op maat maken

 Wanneer u een badkamermeubel op maat laat maken bij ons wordt het meubel handgemaakt. Wij zorgen dat de badkamermeubels worden voorzien van verstelbare pootjes zodat u deze op de juiste hoogte kunt afstellen. Wilt u bij uw op maat gemaakt badkamermeubel ook een bijpassende spiegel of hoge badkamerkast? Geen probleem! Ook hier helpen u bij. Wanneer u een badkamermeubel op maat laat maken, nemen wij alle details mee. Denk hierbij aan de volgende details:

  • De uitsparing voor de sifon
  • De plaats van de wastafel of waskom
  • Positie van de kraan
  • Grepen of juist greep loze deuren of laden

 Bent u op zoek naar op maat gemaakte keukens, inbouwkasten of eetkamertafels? Bekijk de mogelijkheden op onze website.

 

Een badkamermeubel op maat laten maken door Te Bosveld Meubelmakerij?

 Bij ons is het mogelijk om uw badkamermeubel op maat in verschillende stijlen, kleuren en materialen te laten maken. Zo past het badkamermeubel altijd in uw interieur. Ontvangt u graag advies of heeft u vragen? Wij staan natuurlijk voor u klaar. Vul een contactformulier in of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0341-455350.