Over ons

Het is allemaal in 1999 begonnen met het maken van een set meubels voor eigen gebruik. De technische achtergrond was er al en wij dachten ... dat kunnen wij beter!
De eerste meubels maakten wij in de avonduren en werden vooral gemaakt van oud grenen planken. Dit is een wat zachter en robuuste houtsoort waarvoor wij geen zware professionele machines nodig hadden, deze kwamen pas later!

Deze eerste meubels waren al direct verkocht aan vrienden en familie en zo ging het bedrijf al snel goed lopen. Er kwam een showroom met werkplaats in Putten, echter deze werd al snel te klein. Hierom zijn wij daarna spoedig verhuisd naar een grotere locatie in Harderwijk. Naast een druk bezochte viswinkel en op de route naar het dolfinarium was er qua aanloop geen gebrek.

In de jaren welke hierop volgden konden wij werken aan de groei en professionalisering van ons vakmanschap. Er werden collega´s aangenomen met ieder zijn eigen specialiteit. U kunt hierbij denken aan vakmannen uit de keukenbranche, interieurbouw en zelfs een echte BNI architect.

De schrik kwam pas op het moment dat ons bedrijf in 2005 geheel afbrandde. De showroom en werkplaats waren compleet vernietigt. Door het huren van een tijdelijke locatie en het direct aanschaffen van nieuwe machines waren wij gelukkig binnen een week weer operationeel.

In 2012 zijn wij wederom verhuisd. Dit was noodzakelijk door de komst van het bouwproject Waterfront Harderwijk. Het resultaat is een mooi eigen pand met een grote showroom en werkplaats in één gebouw. Hier staan wij voor u klaar als team van meubelmakers en –ontwerpers.
Hier maken wij nu met veel plezier onze maatwerk meubels voor u als eindgebruiker.

Misschien heeft u een bepaald meubelstuk in gedachten en kunnen wij het voor u maken?

Commercial

Gemaakt in gelderland