Inbouwkast op maat laten maken

Wanneer u een inbouwkast op maat wil laten maken, is het belangrijk dat gekeken wordt naar de afmetingen. Zo weet u zeker dat de inbouwkast precies aansluit op de muren en het plafond. Een inbouwkast op maat laten maken, kan op veel manieren gebeuren. Of de kast nu onder een schuin dak of over de hele want moet komen. Wij helpen u graag bij het maken van een praktische en mooie kast.

Kies ervoor om een inbouwkast op maat te laten maken

Een inbouwkast op maat laten maken is een slimme keuze wanneer u specifieke wensen heeft voor de afmetingen, materialen en kleuren. Heeft u een schuin dak en wilt u hiervoor een praktische inbouwkast voor kleding op maat laten maken? Of bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor in uw woonkamer of kantoor? Aan de hand van uw wensen maken wij een uniek product. Kies uit verschillende soorten hout waaronder eiken, bankirai, beuken, kersen, walnoten of vuren. Ook met de afwerking creëren wij een unieke inbouwkast. De verschillende olie- en beitskleuren zorgen ervoor dat uw inbouwkast op maat een eigenzinnige uitstraling krijgt. Ook aan bijpassende eetkamertafels of vergadertafels helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak en vraag om vakkundig advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de inbouwkast die u op maat wil laten maken? Heeft u altijd al die loze ruimte op willen vullen met een praktisch opbergmeubel? Wij denken graag met u mee om tot de handigste oplossing te komen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of door telefonisch contact op te nemen via 0341–455350.