ensuite Kasten op maat

Ensuite kasten die op maat worden gemaakt kunnen dienen als een functionele en mooie afscheiding tussen twee verschillende ruimtes. Heeft u een deur tussen de twee ruimtes in zitten? Geen probleem! Het is ook mogelijk om ensuite kasten om de bestaande deur heen te bouwen. Met veel mogelijkheden voor stijlen, materialen en afwerkingen maken wij uw ideeën werkelijkheid.

Kies uit veel mogelijkheden voor de ensuite kasten die u op maat laat maken

Wanneer u ensuite kasten op maat wil laten maken, kiest u uit veel verschillende mogelijkheden. Wij gebruiken veel soorten hout en plaatmaterialen. Denk hierbij aan bamboe, beuken, eiken, grenen of walnoten. De afwerking doet ook veel. Daarom bieden wij ook hierin verschillende olie- en beitskleuren aan. Heeft u nog geen deur als afscheiding tussen twee ruimtes? De deuren kunnen zo worden gemaakt dat wanneer u ze opent de deuren in de kast wegschuiven. Wilt u van de ensuite kasten die u op maat laat maken een echte eyecatcher maken? Glas in lood in de deuren is een unieke mogelijkheid.

Laat een vrijblijvend ontwerp op maat maken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de ensuite kasten die u op maat wilt laten maken? Neem dan contact met ons op en laat ons vrijblijvend een ontwerp maken. Aan de hand van uw wensen en interieur creëren wij een prachtig product in onze werkplaats. Door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0341–455350 kunt u een afspraak maken.