Boekenkasten

Te Boveldt Meubelmakerij helpt u graag wanneer u een boekenkast op maat wilt laten maken. Een boekenkast is een echte eyecatcher in uw interieur. Het unieke ontwerp en de verschillende materialen die gebruikt worden, zorgen ervoor dat de boekenkast die u op maat wil laten maken perfect in uw interieur past.

Een boekenkast bij Te Boveldt Meubelmakerij laten maken

Wanneer u een boekenkast bij ons laat maken, kunt u uit verschillende maten, houtsoorten en stijlen kiezen. De meeste kasten worden gemaakt van blank eiken, maar u kunt ook kiezen uit andere houtsoorten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Walnoten
  • Kersen
  • Grenen
  • Essen
  • Iepen
  • Bamboe

Ook worden de boekenkasten gemaakt in verschillende plaatmaterialen zoals HPL, MDF of melamine. Heeft u een bepaalde kleur in gedachten? U kunt de boekenkast in verschillende afwerkingen laten maken. Zo maken wij gebruik van verschillende olie- en beitskleuren. Heeft u een creatief idee voor een boekenkast die u wilt laten maken? Wij nemen graag alle details met u door zodat uw ideeën in onze werkplaats een origineel ontwerp realiteit worden.

Maak uw ideeën realiteit

Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ideeën. Laat vrijblijvend een ontwerp maken zodat u een duidelijk beeld krijgt van de boekenkast die u wilt laten maken. Natuurlijk bent u vrij om aan te geven welke maatvoering, kleur en houtsoort u wenst. Vul een contactformulier in of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0341-455350.