RONDE EN OVALE EETKAMERTAFELS

Een eetkamertafel op maat is de specialiteit van Meubelmakerij Te Boveldt. U kunt kiezen tussen vele materialen, modellen, toepassingen, afmetingen, stijlen en afwerkingen. 

Het meest populaire materiaal is eikenhout. Zoals robuust eiken, licht rustiek eiken en geborsteld eiken. We kunnen ook andere houtsoorten leveren, zoals walnoten, essen, esdoorn, grenen, bankirai, kersen, iepen, jathoba, red alder, red cedar, zebrano en bamboe.

Elk model tafel kunnen we voor u maken: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Ook een uitschuifbare tafel en grote tafels voor grotere gezelschappen zijn veel gevraagd. Wij maken kloostertafels, robuuste tafels, landelijke tafels en vele andere stijlen. Het hout wordt ook regelmatig gecombineerd met blank staal, zwart staal, gepoedercoat staal en roestvrij staal (RVS).

Onze werkwijze is als volgt. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Uw tafel wordt dan in 3D getekend. En als u volledig tevreden bent met de details maken wij de tafel voor u. Als de tafel onbehandeld klaar staat, kunt u komen kijken voor de laatste details zoals: kleur afwerking, opvullen van eventuele knoesten, freesranden etc.

U bent van A tot Z betrokken bij het ontstaan van uw op maat gemaakte tafel!