EETKAMERTAFEL op maat

Wij helpen u graag aan een prachtige eetkamertafel die op maat gemaakt is. Een eetkamertafel op maat is namelijk onze specialiteit. Met een grote variatie van materialen, modellen en stijlen passen onze handgemaakte tafels in elk interieur.

Een eetkamer op maat maken? Dit zijn de mogelijkheden

Als u een eetkamertafel door ons op maat laat maken, zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. Het populairste materiaal dat wordt gebruikt is eikenhout. Hier bieden wij verschillende mogelijkheden in aan zoals robuust eiken, licht rustiek eiken en geborsteld eiken. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ander houtsoort. Denk hierbij aan grenen, kersen, jathoba, zebrano en bamboe. Naast verschillende materialen zijn er natuurlijk ook verschillende modellen beschikbaar. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. De mogelijkheden zijn eindeloos. Mocht u het hout van de tafel willen combineren met verschillende soorten staal, kunnen wij dit meenemen in het ontwerp.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een eetkamertafel die op maat wordt gemaakt en past in uw interieur? Maak een afspraak zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Wij tekenen een 3D ontwerp van uw eetkamertafel zodat u een goed beeld krijgt van het boogde eindresultaat. Als de tafel onbehandeld af is, bent u van harte welkom in onze werkplaats om de laatste details door te nemen zoals kleur afwerking. Neem contact met ons op door een contactformulier in te vullen of bel naar ons telefoonnummer 0341–455350.