Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.

Banken

Houten tuinbanken worden op maat gemaakt bij Meubelmakerij Te Boveldt. De bank ontwerpen wij samen met u in ons 3D tekenprogramma, of het nu gaat om een houten schommelbank, landelijke bank of een houten loungebank. Wij ontwerpen voor u de bank die aan uw eisen voldoet. U bepaald zelf de maatvoering en het houtsoort.

De meest gebruikte houtsoorten voor buiten zijn steigerhout, eiken, bankirai en red cedar. Alle onbehandelde houtsoorten krijgen na verloop van tijd een natuurlijk vergrijsde uitstraling.

Om de op maat gemaakte houten banken een comfortabele zit te geven kunnen wij ook kussen op maat leveren in vele verschillende kleuren en stoffen. Deze stoffen zijn uitermate geschikt voor buiten, de stof is Uv-bestendig en geïmpregneerd tegen vocht en vlekken. De kussens zijn bestand tegen een regenbuitje en de felle zon. Het mooie aan een op maat gemaakte bank is dat wij uw ideale zithouding en verhouding kunnen verwerken in het ontwerp. Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.